POKUŠEVSKI, NIJE TI BRE OVO FUDBAL Legendarni trener oštar prema sunarodniku, brani tragičara

20:24 | 25-10-2024

Košarka 0

Poraz Partizana od Virtusa i dalje tema.

poku

Košarkaši Partizana poraženi su nedavno od Virtusa posle drame u Areni, što im je treći neuspeh nakon pet kola Evrolige.

Na kraju je Frenk Nilikina izrastao u tragičara pošto je ispalio "er-bol" u šutu za pobedu, ali ga legendarni trener i saradnik TV Arena sport Vlade Đurović - brani.

- Partizan je izgubio, moram da kažem - glupo. To je izraz koji se ne upotrebljava u košarci, ali baš je glupo izgubio utakmicu. Izgubio je od ekipe koja je imala 0-4, a da je imala 0-5 u naše vreme se govorilo da ih ni dizalica ne bi digla gore. Morao je da se dobije Virtus - naglašava Đurović i osvrće se na Francuza:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nilikina je igrao 22 minuta i imao očajan učinak, nula asistencija, 0-3 šut, vidim da su svi ljuti na njega, ali sam onda pročitao da je posle meča ostao da šutira sa istog mesta, koliko ga je to pogodilo. Nije mogao da ide da spava. Taj čovek je tako pokazao emociju, ne treba ga dirati i ja mislim da će on to jednog dana vratiti. Trebalo je da ide ka košu. Mislim da bi i svaki klinac pogodio obruč, a on je promašio sve. Mogao je i da zakuca, ali nije on sam kriv. Partizan je imao dva šuta za pobedu, ali sa osam poena u poslednjoj četvrtini ne možeš da dobiješ utakmicu, čak ni pred svojim navijačima.

Vlade Đurović Vlade Đurović

Imao je zamerke na učinak još košarkaša.

- Ne koriste baš najbolje te minute ni Nakić, ni Pokuševski. Pokuševski trči odlično kontru, može da zakuca, može da daje iz odbojke, mora više da bude unutra, dobro se kreće bez lopte, oslobađa prostor, ali mora da daje više koševa, pa nije ovo fudbal, bre - poručio je Đurović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading