PREDSEDNIK VUČIĆ PORUČIO "Ne postoji nijedan KK u Evropi sa većom podrškom države od Zvezde i Partizana"

11:59 | 26-10-2024

Košarka 0

Predsednik Srbije govorio o pomoći države našim klubovima

Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne postoji nijedan košarkaški klub u Evropi koji ima veću podršku države od košarkaških klubova Crvena Zvezda i Partizan.

- U sportu smo mi uspešni, naša dva košarkaška kluba su danas u prvih 12 u Evropi. Bez obzira što oni imaju najveću podršku države u celoj Evropi. Ne postoji ni jedan klub u Evropi koji ima veću podršku od KK Crvena Zvezda i KK Partizan. Ni jedan - rekao je Vučić na TV Prva.

Podsetio je i da je država prebacila fudbalskom klubu Partizan dva miliona evra da bi mogli da igraju u evropskim takmičenjima, a novoj upravi Partizana je poželeo sve najbolje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Daćemo im još novca, samo što nije to beskonačni ćup. Daćemo im više nego Crvenoj zvezdi. FK Crvena zvezda je isplatila sve poreze, 7 miliona evra, čestitam im na tome - rekao je Vučić.

Podsetio je i da je košarkarski klub Partizan isplatio sve svoje poreske dugove, oko 7 miliona evra i dodao je da će im država takođe pomagati.

Vučić je ocenio da bi privatnici mnogo više novca dali klubovima u Srbiji da ti klubovi ne predstavljaju udruženja građana, pa teret pomoći pada na državu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading