STROGA PRIVATNOST Mario Hezonja se oženio misterioznom ženom - o njoj niko ne zna apsolutno ništa, a sada su postali roditelji

15:10 | 26-10-2024

Košarka 0

Hrvat jako dobro krije svoj privatan život

alo

Mario Hezonja izgleda čini sve da informacije iz njegovog privatnog života ne dospeju u javnost. Tako se na Instagramu hrvatkos košarkaša ne mogu videti fotografije u kojima se on ne nalazi u klupskoj opremi na treningu ili utakmici.

Ipak, pojavile su se neke informacije.

Portal "Slobodna Dalmacija" objavio je saznanje da je Hezonja oženjen i da je nedavno postao otac i tako "slomio srca Hrvatica koje uzdišu za njim".

Tek na pojedinim fotografijama asa Real Madrida može da se vidi da nosi venčani prsten, a pomenuti portal navodi da je poznato samo da je njegova supruga iz Austrije.


Mario Hezonja je karijeru počeo u Barseloni odakle je otišao u NBA gde je proveo pet godina. Igrao je za Orlando, Njujork i Portland, da bi se potom vratio u Evropu.

Bio je član Panatinaikosa i Uniksa pre dolaska u Real Madrid 2022. godine. Nedavno je produžio ugovor sa španskim timom, a prema određenim informacijama zarađuje 2,4 miliona evra po sezoni. Sa Kraljevskim klubom je 2023. osvojio Evroligu.

Na startu sezone u elitnom takmičenju beleži 10 poena, 3,7 skokova i 1,3 asistencije po utakmici.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading