VELIKI PROBLEM ZA SEZONCE Partizan i Zvezda moraju da se sele u Pionir

16:25 | 26-10-2024

Košarka 0

Beogradska arena će biti zauzeta

Janis Sferopulos, Željko Obradović

Partizan i Crvena zvezda se nalaze u problemu. Zbog teniskog turnira "Belgrade open" koji će se održati od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni, srpski klubovi će svoje evroligaške utakmice morati da odigraju u hali "Aleksandar Nikolić".

Najpre će Partizan morati da se seli. Crno-beli će u nekadašnjem Pioniru dočekati Monako, a taj meč je na programu 30. oktobra. Klub je letos istakao da je prodao blizu 16 hiljada sezonskih karata, a polovina njih neće moći da prisustvuje meču protiv ekipe Saše Obradovića u šestom kolu Evrolige. Pionir može da primi nešto više od osam hiljada ljudi i jasno je da dnevne ulaznice neće biti u prodaji.

- Pometnju u kalendaru nam je napravio teniski turnir. Pokušali smo da pomerimo, nešto smo i spasili, ali Partizan će morati jednu utakmicu da igra u Pioniru. Meč protiv Monaka se igra 30. novembra uveče, ali dva teniska terena moraju da se postave u Areni već 28. To je veliki posao. Zvezda je u još većem problemu jer će dve utakmice Evrolige igrati u Pioniru. Posle ovoga neće biti nikakvih problema do kraja sezone. Oba kluba će igrati u Areni. Iako imamo koncerte, sve smo uklopili - rekao je za Mozzart Sport, direktor Beogradske arene Goran Grbović.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane, Crvena zvezda će prvog novembra dočekati Panatinaikos, a šest dana kasnije i Albu. Između ta dva evroligaška duela, crveno-bele očekuje i okršaj sa Cedevitom Olimpijom u ABA ligi 4. novembra. Sve tri utakmice će se odigrati u hali "Aleksandar nikolić".

Zvezda je u istim problemima kao i Partizan, s obzirom na to da je prodala daleko više sezonskih karata nego što iznosi kapacitet Pionira.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading