NAŠA BUDUĆNOST Živela srpska košarka! Ovo su scene za nezaborav (VIDEO)

15:25 | 26-10-2024

Košarka 0

Čak 450 dečaka i devojčica na parketu Beogradske arene, osmesi, zabava, atmosfera za pamćenje!

KSS

Generalno, u četvrtak, 24. oktobra 2024. godine imali smo "Media day" za pamćenje!

Prvi put od kada Košarkaški savez Srbije organizuje predstavljanje jedinstvenih liga mlađih kategorija na nivou Srbije, mladi košarkaši i košarkašice dobili su tretman kao njihove seniorske kolege, i to uz direktan prenos na Arena sport TV.

Budući učesnici IDEA Juniorske lige Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije i Triglav Ženske kadetske lige Srbije iz cele Srbije, iz svih 36 ekipa, uživali su u profesionalnom fotografisanju, poziranju, snimanju video materijala za društvene mreže, zanimljivim igricama i takmičenju.  

Održan "Media day" i svečana promocija IDEA Juniorske lige Srbije, Triglav Kadetske lige Srbije i Triglav Ženske kadetske lige Srbije

Ovom posebnom događaju prisustvovali su i aktivno učestvovali i predstavnici sponzora Košarkaškog saveza Srbije Triglava, Merkatora S, Telekoma, Rajfajzen banke, Voda vode i Pika, kao i brojni predstavnici medija koji su pokazali veliko interesovanje za «Media day”.

 

Bilo je to dva sata kvalitetnog programa u bukvalnom smislu za naše buduće reprezentativke i reprezentativce… U planu je dalji razvoj i unapređenje liga mlađih kategorija, na koje će KSS staviti poseban akcenat, pa slične događaje očekujte i ubuduće…

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
kss

Komentari(0)

Loading