ZVEZDA TRAŽI ZAMENU ZA BOLOMBOJA Ništa od NBA-pojačanja, stiže zver iz Rusije?

19:02 | 26-10-2024

Košarka 0

Tim povodom govorio je Donatas Urbonas.

Džoel Bolomboj

Povreda Džoela Bolomboja, ponajboljeg igrača Crvene zvezde ove i prošle sezone, napravila je veliki problem stručnom štabu i ujedno zabrinula navijače.

Postalo je jasno da će crveno-beli biti prinuđeni dovedu pojačanje na poziciji pet, a prethodnih dana licitiralo se sa brojnim imenima. Spominjali su se i Rivero, Toni Džekiri i Džonatan Motli, ali i Bizmak Bijombo iz NBA.

Tim povodom govorio je Donatas Urbonas, insajder sa portala "BasketNews".

- Po onome što sam čuo, Bijombo je godinama dobijao ponude od timova iz Evrolige. Njegova želja je uvek bila da ostane u NBA, imao je već ponude iz te lige i izbegava da dođe u Evropu. Niko od takvih igrača ne želi da dođe u Evropu, pogotovo igrač njegovog rezimea. Sada okleva dosta da dođe, pa bila to Zvezda ili neki drugi tim, u ovom trenutku nije realno da dođe. Trenutno baš nije realno da dođe u Evropu, možda za tri meseca razmisli... Zvezda ima mnogo novca da dovede nekog igrača, što sam čuo i pre nego što su doveli Petruševa. Biće zanimljivo koga će dovesti da zamene Bolomboja ili generalno da pojačaju tim - rekao je Urbonas u svom podkastu.

Ipak, sudeći po tvrdnjama portala "Sportske.net", Zvezdin izbor na kraju je pao na Tonija Džekirija. Nigerijac (30) je visok 213 centimetara i već ima zavidno evroligaško iskustvo nastupajući za Asvel, Baskoniju, Uniks i Fenerbahče. Trenutno je igrač CSKA iz Moksve i u ruskoj VTB ligi ima prosek od skoro devet poena i pet skokova po meču. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading