OBRADOVIĆ POHVALIO BOŠNJAKOVIĆA Izuzetno je hrabar igrač, ima ogromnu želju

21:23 | 26-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Partizana savladali su ubedljivo Krku iz Novog Mesta u utakmici 6. kola ABA lige i nastavili su sa besprekornim startom u regionalnom takmičenju - 96.63

Željko Obradović

Na samom startu konferencije za medije, Željko Obradović je izneo svoje viđenje situacije danas u Areni.

- Mislim da smo igrali ozbiljno, čak i prvu četvrtinu koja se završila u egalu (18:16), tu je problem što smo dozvolili otvorene šuteve za tri rivala. To kad smo krenuli da sprečavamo, utakmica je otišla u drugi tok, drago mi je što su mladi igrači igrali dosta minuta, pre svega odbrambeno, a i napadački su bili raspoloženi.

Kaže da je posebno ponosan na to kako su se mladi igrači pokazali na terenu, naročito Mitar Bošnjaković, Mario Nakić i Aleksej Pokuševski.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Dobro, agresivno, bilo je u pojedinim situacijama kada ne reaguju na agresivnu igru na celom terenu, ali maksimalna želja je postojala. Pravi je momenat bio kada su se Balša i Mitar bacili na teren, to treba da bude pravilo za mlade igrače. Aleksej pokazuje sve, ali mora da učestvuje više u skoku, danas je bio prisutan u svim fazama. Mislim da može još više. Mario je odigrao zrelu utakmicu, treba samo da bude malo više agresivan na košu. Sigurno je neko na koga ćemo u nastavku sezone računati.

PARTIZAN RAZBIO KRKU Crno-beli demolirali rivala u Areni, sjajan utisak ostavio mladi Bošnjaković

Bilo je reči i o Ajzei Majku...

- On je odigrao prvu utakmicu, rekao sam mu pre Evrolige da je prerano da ga opteretimo i rekao sam mu da će ovo biti važna utakmica za njega, kao i za Vašingtona. Ova utakmica je za njih bila bitna, kao i za ostale. Vidi se da neke stvari koje se tiču taktike, da one fale, ali pomagali smo i pomagaćemo.

A za kraj je Željko Obradović pohvalio najmlađeg na terenu - Mitra Bošnjakovića.

- On je izuzetno hrabar igrač, koji ima ogromnu želju, nadam se da će nastaviti. Žao mi je što u ranijim utakmicama, imao je probleme, bolest, povredice, bilo je planirano i ranije da igra. Rekao sam mu da će dobiti šansu. Od njih se zavisiti, mnogo više nego od mene.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading