NE SMEMO DA DOZVOLIMO TAKVE STVARI Sferopulos otkrio šta je presudilo u meču protiv Zadra

22:25 | 26-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su pobedu u izuzetno teškoj utakmici protiv Zadra nakon što su gubili 19 poena razlike

Sferopulos

Nakon utakmice se oglasio Janis Sferopulos koji je komentarisao taj zaostatak.

Čestitao je igračima na odličnoj igri u tri četvrtine, ali je i kritikovao lošu u prvoj. Međutim, kako on tvrdi na kraju je dobar utisak.

- Kao što se videli nismo dobro krenuli, nismo igrali odbranu i napad. Bili smo iznenađeni, nismo bili spremni. Posle toga smo se popravili. Bilo je dobro da smo u drugoj četvrtini dozvolili malo poena. Malo po malo smo uspeli da donosimo dobre odluke i dobijemo utakmicu. Nija laka pobeda, ali čestitam igračima zbog toga što smo krenuli da igramo košarku. Moramo utakmice počinjati sa više koncentracije od samog starta. Čestitke Zadru, želim im sreću, imaju dobre igrače i dobar tim - rekao je Sferopulos.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

ZADRANI NAMUČILI CRVENO-BELE Zvezda uspela da nadoknadi -19, pa posle prave drame srušila Hrvate i prebrodila nezgodno gostovanje

Izlazak Davidovca i ulazak Dobrića bile su pozitivne promene za Zvezdu. Tim je uspeo da zbije redove i ostvari važnu pobedu.

- Reagovali smo i zato čestitam igračima. Ali ne smemo da dozvolimo da se takve stvari ponavljaju - zaključio je Sferopulos.

Naredne nedelje u ABA ligi Crvena zvezda će igrati protiv Cedevita Olimpije, dok će se Zadar susresti sa Krkom. Do tada će Zvezda imati dve utakmice u Evroligi, a rivali će redom biti Žalgiris i Panatinaikos.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading