ROBIN PONOVO IZDAO BETMENA Nestvarni Jokić oborio rekord, sebičluk Mareja i prst na čelo Denvera

07:21 | 27-10-2024

Košarka 0

Novi poraz Denvera.

Nikola Jokić

Odavno je jasno da je Nikola Jokić u postavi Denvera - Betmen. Svih ovih godinama mu je najverniji pomoćnik (dakle, Robin) bio Džamal Marej. Ali je noćas Kanađanin ponovo izdao najboljeg košarkaša sveta.

Zasrljao je Marej u ključnom napadu Denvera. Umesto da je dodao loptu do samog Jokića na liniji za tri poena, krenuo je na prodor i promašio, pa su Los Anđeles Klipersi imali lakšu situaciju da dođu do pobede - 104:109.

Mogao je Jokić da donese barem produžetak, ali je promašio trojku u samom finišu i tako su Nagetsi upisali i drugi poraz ove sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Fantastičan je bio srpski centar. Oborio je lični rekord sa ubačenih sedam trojki! Na kraju je utakmicu okončao sa čak 41 poenom!

Ali, ponovo nije imao sa kime da sarađuje. Marej je ubacio 22 poena, Kristijan Braun 11, dok je Eron Gordon nekako došao do 10 poena i to je bilo sve od dvocifrenih igrača u Denveru?!

Moraće Nagetsi da stave prst na čelo. Zaista u pojednim trenucima jučerašnje utakmice su izgledali, najblaže rečeno, užasno.

Nisu mogli ništa da pogode, birali su loša rešenja u napadu, jeftino prodavali lopte, dok su u odbrani bili tanji od papira.

 

 

Zato su Klipersi u jednom trenutku imali ogromnih plus 18 (24:42), posle čega je usledila serija Denvera od 9:0 inspirisana Jokićem koji zaista nema oko sebe šampionski materijal...

Kliperse su do pobede predvodili Norman Pauel sa 37 poena, 24 uz 15 skokova je dodao Ivica Zubac, dok je impresivni Džejms Harden stao na 23 poena, ali uz 16 asistencija!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading