KAKAV UDARAC ZA ŽALGIRIS Litvanci doživeli neviđenu bruku pred meč sa Zvezdom u Evroligi

18:23 | 27-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u sredu ekipi Žalgirisa u Kaunasu (19.00)

trink

Iako Litvanci imaju 4-1 u Evroligi, ovog vikenda su prilično uzdrmani u domaćem prvenstvu, pošto su doživeli debakl na gostovanju Vulvsima primivši čak 100 poena i izgubivši sa 18 razlike - 100:82!

Malo je reći da tim Andree Trinkijerija nije ličio na sebe, posebno tokom treće četvrtine ove utakmice koju je izgubio sa 32:14. Vulvsi su bili izuzetno raspoloženi, pa je tim iz Evrokupa naneo baš bolan udarac Žalgirisu. 

PARIZ ŠOKIRAO MONAKO Trinkijerijev Žalgiris demolirao Makabi u Kaunasu

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Do poluvremena je meč bio i u kakvom-takvom egalu, pošto je tim Vulvsa na odmoru imao "samo" +5 (43:38), a Žalgiris je na momente gubio i sa potpuno neverovatnih 24 poena razlike.

Nikoga nije odmarao Žalgiris, naprotiv, igrali su svi iz prve postave od Giedraitisa, preko Lekavičusa, Ulanovasa, Danstona, Franciska, pa sve do Maneka i Smailagića. No, nije vredelo...

Očekivano je najbolji bio Silvijan Francisko sa 25 poena, sedam skokova i četiri asistencije u Žalgirisu, a proigrao je i Alen Smailagić sa 12 poena i tri skoka. Na drugoj strani, Endru Endruz je ubacio 21 poen, dok je Entoni Kauan je dao jedan manje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

Komentari(0)

Loading