BARSA VEZALA I DRUGI PORAZ Katalonci pobedili Zvezdu, pa krenuli u crnu seriju

21:25 | 27-10-2024

Košarka 0

Košarkaši Barselone nastavili su sa "klimavim" partijama i to baš nakon što su savladali Crvenu zvezdu u Evroligi

Kevin Panter

Oni su danas vezali drugi uzastopni poraz u španskoj ACB ligi, pošto je od njih bila bolja Unikaha i to tako što im je ubacila 103 poena - 103:96.

Unikaha je, nakon što je stekla prednost u prvoj četvrtini, imala apsolutnu kontrolu rezultata na ovoj utakmici. Prilazila bi Barsa na posed ili dva minusa, ali bi svaki put domaćin imao odgovor. 

Uz to, Unikaha je sredinom treće deonice imala +13 (70:57), kada se već moglo i pretpostaviti da će nastaviti sa sjajnom serijom pobeda. I zaista, tim iz Malage, koji inače nastupa u FIBA Ligi šampiona, deluje kao da bi bio konkurentan i kada bi nastupao u Evroligi.

MRŠAV UČINAK SRBA U EVROLIGI Marjanović i Gudurić stradali od Lesora,, Bajern srušio moćni Olimpijakos

Svih pet pobeda upisala je Unikaha do sada u ACB ligi, a Barsa je sada pala na skor 3-2, koji inače interesantno ima i Real Madrid, dok je ispred na tabeli još Valensija sa 4-1.

Ono što je najinteresantnije jeste da je na meču najefikasniji bio crnogorski reprezentativac kojeg svi dobro znamo iz igara u dresu Mege. Simpatični Kendrik Peri je postigao 22 poena uz pet asistencija, dok su ga pratili Tajler Kalinoski sa 19, koliko je imao i sjajni Kameron Tejlor.

Za Barsu su se istakli Džastin Anderson sa 19 poena i Čimize Metu sa 18, ali to nije bilo ni blizu dovoljno da se sruši "razjarena" Unikaha.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading