ZVEZDA SE HITNO OGLASILA PRED PANATINAIKOS Velike promene za tri meča, neće svi moći da uđu u halu

17:11 | 28-10-2024

Košarka 0

Crveno-beli se oglasili saopštenjem

KK Crvena zvezda

Zbog održavanja teniskog turnira "Belgrade open", koji je na progra,u od 2. do 9. novembra u Beogradskoj areni, košarkaši Crvene zvezde će morati privremeno da se presele u dvoranu "Aleksandar Nikolić". Zbog toga se klub oglasio saopštenjem.

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naredne tri utakmice u kalendaru kao domaćin prinuđen da igra u hali 'Aleksandar Nikolić'. Naš tim biće domaćin ekipama Panatianikosa (01.11.2024) i Albe (07.11.2024) u mečevima 7. i 8. kola Evrolige, kao i meč 7.kola ABA lige protiv Cedevita Olimpije (04.11.2024).

Kao klub još jednom želimo da se zahvalimo svim Zvezdašima koji su kupili sezonske karte našeg kluba i to u velikom broju – koji premašuje kapacitet dvorane u kojoj ćemo organizovati naredne utakmice! Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.

Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno 'ugašene' za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje! Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak! Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu - navodi se u saopštenju crveno-belih. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading