TO JE JEDINSTVENA PRILIKA U ŽIVOTU IGRAČA Jokić o Doužerovoj odluci da dođe u Partizan

14:23 | 03-10-2023

Košarka 0

Košarkaš Denvera Nikola Jokić pohvalio je odluku nekadašnjeg saigrača Pi Džej Doužera da prihvati ponudu Partizana

PJ Doužer

Jokić i Doužer su zajedno branili boje Denvera od 2020, kada su poraženi u takozvanom "mehuru" od kasnijih šampiona Los Anđeles Lejkersa, do 2022, kada je Amerikanac potpisao za Minesota Timbervulvse.

Ta odluka se nije pokazala najmudrijom, jer je ubrzo zavšio u razvojnom timu, odakle nije uspevao da se vrati na NBA parkete. Nikola Jokić otkriva da je odmah pozvao bivšeg saigrača čim je čuo prve glasine o njegovoj selidbi u Beograd.

- Čuo sam neke glasine i odmah sam ga pozvao da proverim da li je istina. Srećan sam zbog njega i mislim da je odabrao sjajno okruženje za dalji razvoj. Igrati za Partizan ili Crvenu zvezdu je nešto neverovatno zbog navijača i čitave atmosfere. To je jedinstvena prilika u životu igrača, imati toliko ljudi da navijaju za tebe, nešto neverovatno - rekao je prošlogodišnji MVP finala.

Potvrdu njegovih reči dao je upravo Doužer, koji je priznao da su lepe stvari koje mu je Jokić rekao o Beogradu i Srbiji bile prevaga u njegovoj odluci da se oproba u Evroligi ove sezone.

PJ Doužer EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO SHUTTERSTOCK OUT
 

 

- Nazvao me je čim je saznao da ću doći u Srbiju i potpisati za Partizan. Govorio mi je o Srbiji, gradu Beogradu i navijačima. Kada mi je on potvrdio sve ono što sam ranije slušao, nisam više imao dilemu - otkrio je Doužer.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading