NAPRAVLJEN JE PROPUST Srpski lekar se oglasio o Simaniću: Boriši nije pružena adekvatna pomoć

15:40 | 03-10-2023

Košarka 0

Jedna stvar je neoprostiva

Boriša Simanić
EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Srpski košarkaš Boriša Simanić je u utakmici protiv Južnog Sudana na Mundobasketu zadobio veoma nezgodan udarac, zbog kog mu je kasnije odstranjen bubreg.

O povredi koju je Simanić zadobio govorio je čuveni doktor Miljko Ristić koji smatra da Boriša nije adekvatno lečen u Manili!

- Ovo je bila specifična situacija. Lako ćete da napravite prelom potkolenice, ovaj udarac je bio grub! I mislim da se ovaj igrač morao diskvalifikovati. To je bio lakat, direktan udarac u bubreg. Tu je očito, ne mogu da ogovorno tvrdim, ali nije pružena adekvatna medicinska pomoć. Bubreg je zahvalan i za operaciju i konkretno napravljen je propust u medicinskom tretmanu - rekao je Miljko Ristić za "Kurir" i dodaje:

- Kardiovaskularni sistem je prilagodljiv i pred važne utakmice gde se pruža maksimum, mora se izvršiti kardiološki pregled.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading