KO BI MOGAO BITI MVP? Evroliga prognozira, košarkaš Partizana u prvih 10 kandidata

15:48 | 03-10-2023

Košarka 0

Među kandidatima su Nikola Milutinov i Matijas Lesor, ali i Kevin Panter.

Evroliga
EPA-EFE/TOMS KALNINS

Evroliga je na osnovu određenih parametara, kvaliteta igrača i njihovih dosadašnjih igara, i generalno i u minulim prijateljskim duelima, napravila listu od deset igrača za koje veruje da će biti glavni favoriti za prestižno individualno priznanje.

Na vrhu liste je centar Reala Edi Tavares, iza njega su Majk Džejms iz Monaka, Nikola Mirotić iz Armanija i Vejd Boldvin iz Makabija.

To su igrači koji, prema prognozi Evrolige, imaju najveće šanse da podignu MVP trofej na kraju sezone.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Osim njih, u najužem krugu kandidata za trofej su Milutinov i Lesor, ali i Kevin Panter koji se nalazi na osmoj poziciji u ovom rangiranju najkvalitetnijeg takmičenja.

"Iza Pantera je sjajna sezona u Partizanu sa kojim je bio na pobedu od plasmana na fajnal-for. a izabran je u drugu najbolju petorku takmičenja. Panter će nastaviti da vodi Partizan kao lider posebno u trenucima odluke", piše Evroliga o "kandidaturi" Pantera za MVP priznanje.

Vili Ernangomes (10), Fakundo Kampaco (9) i Vil Klajburn (6) kompletiraju ovu listu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading