SAMO JEDAN TIM ISPRED ZVEZDE Evo ko je doveo najbolja pojačanja ovog leta u Evroligi

08:29 | 04-10-2023

Košarka 0

Još jedna Anketa u okviru sajta "Basket njuz"

KK Crvena zvezda

Generalni menadžeri timova u Evroligi analizirali su ko je uradio najbolje prezalni rok, doveo najbolja pojačanja u odnosu na prethodnu sezonu.

Najbolje letnje pojačanje je zgrabio Real Madrid, dovođenjem Fakunda Kampaca koji je letos napustio Crvenu zvezdu i vratio se "kući". Potom sledi Kostas Slukas, a potom Kemba Voker (Monako), Huančo Ernangomez (Panatinaikos), Vili Ernangomez (Barselona), Luk Sikma (Olimpijakos) i Miloš Teodosić (Crvena zvezda).

Što se tiće ekipe sa najbolje odrađenim prelaznim rokom, to je prema mišljenju menadžera Panatinaikos, koji je krenuo ovog leta od nule, a odmah iza Grka je Crvena zvezda. Menadžeri veruju u ono što je sastavio Duško Ivanović tokom ovog prelaznog roka.

"Najkreativniji potpisa leta" tu nagradu su podelili Kostas Slukas i Kemba Voker, dok je u anketi glas dobio i Jago dos Santos iz Zvezde.

VEOMA HUMAN GEST CRVENO-BELIH Zvezda uplatila porodicama na Kosovu po 1.200.000 dinara

Što se tiče igrača koji bi mogao iz Evrolige u NBA, mnogi veruju da bi sledeći mogao da bude Edi Tavares, iako ima 31 godinu, a pominju se još i Džejms Nađi, Geršon Jabusele, Kalifa Diop, Marko Simonović iz Crvene zvezde.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading