DRUGOLIGAŠ DAO ZVEZDI RECEPT Asvel se obrukao pred gostovanje u Beogradu

10:08 | 04-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Asvela izgubili su od novajlije u franskuskom prvenstvu, ekipe San Kventina 91:71, dva dana pre gostovanja Crvenoj zvezdi

KK Asvel
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Uoči puta u Beograd na evroligaški meč francuski tim doživeo je težak poraz u domaćem šampionatu, od tima koji je došao iz drugog ranga takmičenja i koji u eliti nije bio čak 31 godinu.

Istini za volju, trener Ti Džej Parker odmarao je na ovom meču glavne igrače. U sastavu nisu bili Nando de Kolo i Šarl Kaudi, kako bi bili odmorni za prvu utakmicu u Evroligi koju francuski predstavnik igra protiv Crvene zvezde sutra od 19 časova. Ovo je za tim iz Liona bio drugi uzastopni poraz, pošto je u prethodnom kolu slavio Monako.

OVO ĆE IĆI ZVEZDI U PRILOG Neočekivana i nesvakidašnja odluka Asvela

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Asvel sada očekuje put u Beograd gde će u četvrtak gostovati Crvenoj zvezdi. Za taj meč vlada veliko interesovanje i očekuje se da će beogradska "Arena" biti ispunjena do poslednjeg mesta.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading