IVANOVIĆ UOČI MEČA SA ASVELOM Zvezda ima najveće ciljeve, samo da ne "izgorimo"

18:56 | 04-10-2023

Košarka 0

Iskusni crnogorski stručnjak izneo očekivanja pred sutrašnji meč u Evroligi

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Košarkaši Crvene zvezde sutra (19.00) dočekuje francuski Asvel u okviru 1. kola Evrolige i biće to ujedno prvi meč u novom izdanju elitnog evropskog takmičenja.

Zvezda će, sasvim izvesno, meč protiv tima iz Liona odigrati pred prepunom beogradskom "Arenom". Očekivanja su ogromna, pre svega zbog činjenice da je tim sa Malog Kalemegdana doveo mnogo kvalitetnih igrača. Trener Zvezde Duško Ivanović svestan je šta se očekuje od njegovih izabranika i poručuje da će sve učiniti da ostvare trijumf. 

Ipak, upozorava igrače da ne smeju da "izgore" u prevelikoj želji, a ponavlja i da ekipa još uvek nije dostigla onaj nivo forme koji se očekuje.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Naša očlekivanja, ne samo za ovu utakmicu, su da idemo meč po meč. Napravili smo skup dobrih igrača koji tek treba da budu dobri. Naša očekivanja su najveća. Ali,  za nas je ovo najopasnija i najteža  utakmica, jer je prva. Igrači jedva čekaju da počne. Sve to treba da se uskladi, da ne izgorimo. Nadam se da smo dovoljno iskusni da možemo da odigramo na 40 minuta - kaže Ivanović.

Asvel je za vikend doživeo težak poraz u prvenstvu Francuske, ali prema Ivanovićevim rečima, to ne mora ništa da znači.

- Ja mislim da nije vilo sakrivanja na pripremnom meču. Ali niti smo mi, niti ioni bili kompletni.  Njima nisu igrali dva igrača De Kolo i Lovernj i videli smo da se sve vrti oko njih. Sa njim i bez njih to su dve potpuno nove ekipe. Ni Lovernj ni Li nisu igrali. Spremali su se za našu utakmicu. To nas neće da zavara - dodaje Ivanović.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading