TO JE TO, MORAM DA DOĐEM OVDE Vildoza otkrio zašto je napustio Crvenu zvezdu

16:14 | 05-10-2023

Košarka 0

Luka Vildoza od ove sezone je član Panatinaikosa u koji je prešao iz redova Crvene zvezde

Luka Vildoza
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Argentinac je otkrio šta je presudilo da pređe u redove atinskog kluba.

- U početku nisam bio siguran. PAO nije igrao dobro u poslednjih nekoliko sezona, tako da sam ovo doživeo kao izazov. Onda sam čuo da neki igrači dolazi ovde, uključujući i trenera, i onda sam znao: To je to, moram da dođem ovde.- rekao je Vildosa.

Plejmejker "zelenih" je otkrio koja je najveća snaga Panatinaikosa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Imamo puno opcija, posebno u napadu. Lesor je jedan od najboljih centara u Evroligi. Imamo Papapetrua, tu su i Huančo, Slukas, mnogo ofanzivnih faktora, ali i odbrana mora da bude naša snaga. Na pripremnim mečevima se videlo da sve to sjajno ide, i u odbrani, i u napadu.

Pre dolaska u grčki tim, igrao je u Crvenoj zvezdi, gde je pokušao da vrati samopouzdanje, a istakao je da se odlično osećao na treninzima i na pripremnim utakmicama.

- Imam samopouzdanje, ali moram da otkrijem kako igrati sa ovim momcima. Ovde ima toliko dobrih igrača sa kojima možete bukvalno sve na terenu. Odlično sam se osećao i na treninzima i na pripremnim utakmicama. - otkrio je Vildosa.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading