KAMPACU NE ODGOVARA PRITISAK Otkrio je gde je gledao finale Evrolige

19:34 | 05-10-2023

Košarka 0

Argentinski košarkaš je prokomentarisao prošlogodišnje finale Evrolige

Fakundo Kampaco
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaš Real Madrida, Fakundo Kampaco prisetio se prošlogodišnjeg finala Evrolige u kojem je "kraljevski klub" slavio protiv Olimpijakosa.

On je to finale gledao na televiziji u Beogradu, pošto je tada nosio dres Crvene zvezde.

- Gledao sam utakmicu dok sam bio u Srbiji i kada je Serhi uhvatio loptu, mislio sam da će ponoviti to. Rekao sam sebi: 'On će to opet uraditi'. Postigao je pobednički koš, doneo Madridu titulu - rekao je Kampaco.

Real je i ove godine jedan od favorita za titulu, iako je Evroliga dosta izjednačena.

- Danas u Evroligi svako može da vas pobedi, kod kuće ili u gostima. Ako niste na najboljem nivou, poslednji na tabeli može da vas pobedi.

Mnogi smatraju da je povratak Kampaca u Real jedan od najvažnijih potpisa prošlog leta.

- Pročitao sam to, ali mi ne odgovara. Fokusiran sam i ulažem energiju svakog dana, pokušavajući da pomognem saigračima. Kada nosite ovaj dres, pritisak i odgovornost su tu. Na nama je da napravimo da taj pritisak bude više pozitivan nego negativan. Ako razmišljate kao kolektiv, tim radi dobro, onda i pojedinačno idete napred - istakao je Kampaco.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading