ČAČANI 2/2 Borac posle velike drame pobedio Megu

22:46 | 06-10-2023

Košarka 0

Košarkaši čačanskog Borca pobedili su kao gosti Megu rezultatom 90:89 (24:25, 28:32, 23:20, 15:12) u meču drugog kola Admiral Bet ABA lige.

Borac bolji od Mege
ABA liga/Dragana Stjepanović


U veoma dramatičnom meču, ekipe su se stalno smenjivale u vođstvu, a na kraju je Mega propustila veliku šansu da pobedi. Kod rezultat kojim se meč i završio, Nikola Đurišić nije iskoristio nijedno od dva slobodna bacanja, a zatim je šut za pobedu Mege promašio Timotej Malovec.

Nikola Topić je bio najefikasniji u Megi sa 28 poena, Đurišić je dodao 16, Uroš Plavšić 15, a Andrija Jelavić i Stefan Miljenović po 11. 

Ronaldo Segu je predvodio Borac sa 21 poenom, uključujući dva plus jedan kojim su Čačani pobedili, Tajlan Birts je dao 17, Aleksa Uskoković 12, a Filip Rebrača 11. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Borac sad ima dve pobede, a Mega dva poraza. Mega će u narednom kolu igrati protiv FMP-a, dok će Borac dočekati Crvenu zvezdu. 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Standings provided by Sofascore

 

Komentari(0)

Loading