KUKOČ U BOLNICI U ČIKAGU Legendarni košarkaš fotografijom zabrinuo sve navijače (FOTO)

08:00 | 07-10-2023

Košarka 0

Legendarni košarkaš se zahvalio doktorima

Toni Kukoč
EPA/TANNEN MAURY

Legendarni hrvatski košarkaš i bivši reprezentativac Jugoslavije, Toni Kukoč, objavio je na svom Instagramu fotografiju iz bolnice u Čikagu, gde je proveo poslednja dva dana i zahvalio se doktorima koji su brinuli o njemu.

Nije poznat razlog odlaska u bolnicu, ali sudeći po nasmejanom licu Kukoča i podignutom palcu, očigledno je sve prošlo u najboljem redu. 

- Veliko hvala doktorima Kolmanu i Majersu, kao i ostalom osoblju bolnice Raš, koji su brinuli o meni poslednja dva dana. Takođe i mom prijatelju doktoru Medenici, koji je uvek tu kada je potrebno. Nadam se brzom oporavku - poručio je Toni Kukoč.

Mnogi njegovi obožavaoci zabrinuli su se u komentarima, svi mu žele brz oporavak i nadaju se da je sve sa njegovim zdravljem u redu.

NIKOLA JOVIĆ GOVORIO U ČEMU SE POBOLJŠAO, PA OTKRIO Diplomirao je samo dva dana nakon Svetskog prvenstva

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Kukoč (@toni_kukoc7)

 

Toni Kukoč je rođen u Splitu 18. septembra 1968. godine i mnogi ga smatraju jednim od najboljih hrvatskih košarkaša svih vremena.

Osvojio je tri puta NBA titulu sa legendarnom generacijom Čikago Bulsa predvođenu Majklom Džordanom, takođe je tri puta dizao i pehar Evrolige i tri puta bio MVP fajnal fora Evrilige.

Sa reprezentacijom Jugoslavije je osvojio svetsko zlato 1990. godine, kao i dva srebra i jednu bronzu na Evrobasketu. Sa hrvatskom reprezentacijom je osvojio srebro na Olimpijskim igrama 1992, bronzu na Mundobasketu 1994. i bronzu na Evropskom prvenstvu u Atini 1995. godine. 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading