POTREBNA NAM JE PUNA KONCENTRACIJA I VISOK INTENZITET Ivanović i Lazarević izneli očekivanja pred derbi kola sa Cedevitom

15:45 | 07-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju takmičenje u Jadranskoj ligi i igraju prvu utakmicu na domaćem terenu

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Protivnik u nedelju uveče je ekipa Cedevita Olimpije, i ove godine jedan od kandidata za najviši plasman. Obe ekipe ulaze u ovaj meč nakon uvodnih pobeda u regionalnom takmičenju (Crvena zvezda je slavila u Laktašima, a Cedevita Olimpija kod kuće protiv Mege).

Ovo će biti 12.duel dva kluba od kada se Cedevita Olimpija preselila u Ljubljanu, a trenutni skor je 9-2 za crveno bele.

CRVENO-BELI NA VRHU Evroliga pozdravila navijače Zvezde i objavila tabelu nakon prvog kola

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović smatra da ljubljančani igraju bolje iz utakmice u utakmicu te je pozvao navijače da dođu i podrže ekipu.

 
-Očekuje nas jedna vrlo iskusna ekipa prevođena odličnim trenerom. Cedevita Olimpija je opasan protivnik, igraće iz utakmice u utakmicu sve bolje, imali su dosta promena i potrebno je vreme da se uigraju, kao i mi. Potrebna nam je puna koncentracija u ovom meču, visok intenzizet koji tražim od momaka, i velika podrška sa tribina. Pozivam navijače da dođu i podrže nas jer je uz podršku što uvek kažem sve mnogo, mnogo lakše- rekao je trener crveno-belih.

 Stefan Lazarević očekuje duel sa ekipom koja ima veliki broj iskusnih igrača i takođe poziva navijače da dođu u što većem broju.

Očekuje nas utakmica sa dobrom ekipom u kojoj se nalazi veliki broj vrlo iskusnih igrača počev od Blažića, Kobsa, Radičevića, Klobučara…da ih ne nabrajam sve, ali zaista dobar tim kome će kao i nama biti potrebno vreme da se uigra i pokaže kvalitet. Dobro smo počeli u oba takmičenja i želimo da nastavimo u istom ritmu, ali ćemo morati da odigramo jednu dobru utakmicu. Zato pozivam naše navijače da nam pruže podršku, u novom smo ambijentu kada je Aba liga u pitanju, ovo će nam biti prva utakmica u Areni u ABA ligi- rekao je Lazarević.

Duel je na programu u nedelju od 19:45 u Štark Areni, a ABA liga ga očekivano najavljuje kao derbi kola.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading