ZVANIČNO Evroliga odložila duel Armanija i Makabija

14:08 | 08-10-2023

Košarka 0

Povodom situacije u Izraelu, Evroliga je i zvanično odlučila da odloži dve utakmice pod svojim okriljem

KK makabi tel aviv

Nakon što je Makabi zatražio odlaganje duela drugog kola Evrolige sa Armanijem, planiran za četvrtak, stigla je zvanična potvrda i saopštenje Evrolige u kom se navodi da će biti odložene dve utakmice pod njenim okriljem. Pored ovog evroligaškog meča, odložen je i duel u Evrokupu između Hapoel Tel Aviva i Vulvsa planiran za sredu.

U daljem saopštenju Evroliga navodi da će se potruditi da odložene utakmice nađu svoj termin za odigravanje u skladu sa rasporedom takmičenja.

-Evroliga nadgleda situaciju i zajedno sa timovima iz Izraela proceniće najbolje moguće opcije da nađe nove datume u skladu sa slobodnim terminima. Evroliga ponavlja svoje čvrsto zalaganje protiv nasilja i privrženost miru, i nastaviće da svoj glas koristi da promoviše poštovanje. Takođe želimo da iskažemo najdublju tugu i saučešće porodicama žrtava i svima koji su pogođeni ovom tragedijom- kažu iz Evrolige.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih infomacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading