DRIM TIM SVE JAČI Još jedna NBA zvezda ide na OI?

11:52 | 09-10-2023

Košarka 0

Američka košarkaška reprezentacija ima velike planove na predstojećim Olimpijskim igrama

Američka košarkaška reprezentacija
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Nakon debakla koji su doživeli na prethodnom Mundobasketu, Amerikanci ništa više ne prepuštaju slučaju.

Nije prošlo ni par dana nakon što su osvojili "tek" četvrto mesto, NBA zvezde su već počele lično da potvrđuju učešće na Olimpijskim igrama sledećeg leta.

Izvesno je da će u američkom timu biti Lebron Džejms, Kevin Durent, Stef Kari, Džoel Embid, Devin Buker i Džejson Tejtum. Sada se pojavilo novo ime koje bi trebalo da im se priključi. 

Upitanju je novi plejmejker  Boston Seltiksa, Džru Holidej, koji još nije zvanično potvrdio, niti odbio, ali je jasno da je velika želja direktora reprezentacije SAD-a. Holidej je bio deo ekipe SAD-a koja je pre tri godine osvojila zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Američka košarkaška reprezentacija EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS SHUTTERSTOCK OUT
 

 

On je godinama unazad nastupao na Milvoki Bakse, sa ovim timom je 2021. godine bio šampion NBA lige, ali je nedavno u trejdu u kom je Demijan Lilard stigao u Milvoki, završio u Portlandu. Odlazak u Portland bio je samo formalan, pošto je u novom trejdu završio u Bostonu, gde će sa Tejtumom i Braunom činiti udarni trio Seltiksa sledeće sezone.

 

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading