VERUJEMO JEDNI DRUGIMA Nedović zadovoljan onime što je Zvezda do sada pokazala

15:29 | 09-10-2023

Košarka 0

"Šabaz je majstor da pronađe otvorenog igrača, kad on doda uglavnom si sam"

Nemanja Nedović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Tek je početak sezone, a Crvena zvezda ima potpuno novi tim. Za sada, to sve deluje sjajno budući da su "pregaženi" redom Igokea, Asvel i poslednja Cedevita Olimpija. Ipak tek je početak, pa je i Nemanja Nedović svestan da mora i može bolje.

-Bogami, možda je ovo utakmica sa najmanje zamerki. Energija i koncentracija su bili na vrhunskom nivou 35 minuta. Nismo se obazirali na rezultat, vežbali smo neke stvari koje će nam trebati u narednim mečevima.

-Što smo duže zajedno, što duze treniramo jedni sa drugima biće sve bolje lakše. Nema razloga da bude bolje i bolje. Biće utakmica gde nećemo pogoditi svaki šut, ali ono što je do nas, to treba da bude a vrhunskom nivou.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pričao je i o najvećem pojačanju crveno-belih za ovu sezonu.

-Verujemo jedni drugima. Šabaz je majstor da pronađe otvorenog igrača, kad on doda uglavnom si sam. Laza je isto dobar šuter iz spot ap situacija. Sve u svemu, bitna pobeda za samopouzdanje- kaže Nedović.

Zvezda će sledeči meč odigrati protiv Žalgirisa u Kaunasu u petak od 19 časova.

-Znamo svi kako smo se provodili u Kaunas prethodnih par godina. Vreme je da konačno probijemo tu blokadu i upišemo pobedu.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading