NE ZNAM DA LI JE NAJBOLJI NA SVETU Pablo Laso govorio o Dončiću

09:30 | 12-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Real Madrida su u utorak uveče na svom terenu u prijteljskoj utakmici pobedili Dalas Maveriks 127:123

Pablo Lasio

Trenerska legenda Real Madrida Pablo Laso komentarisao je svog bivšeg učenika Luku Dončića uoči spektakla u Madridu koji su priredili Real Madrid i Dalas Maveriksi. Luka Dončić, bivši MVP Evrolige u dresu Reala, se tako posle nekoliko godina vratio u Madrid na jedan dan i odigrao pet minuta na parket na radost domaće publike.

PONOVO OČI U OČI Jabusele i Egzum igrali jedan protiv drugog, svi se pratili njihov prvi okršaj nakon velikog incidente u Evroligi (FOTO)

-Teško je biti najbolji igrač na svetu, jer na kraju sude o vama na osnovu toga da li vaš tim pobeđuje. Dakle, možete biti najbolji igrač na svetu i da ne pobedite u utakmici, jer ne igrate sami. To se u tenisu ne događa. Ovo je timski sport- rekao je Laso.

Luka Dončić EPA-EFE/Juan Carlos Hidalgo SHUTTERSTOCK OUT
 

 

Španac ne može sa siguzrnošću da tvrdi da je Dončić najbolji na svetu

-Što se mog mišljenja o Luki tiče... Ne znam da li je najbolji igrač, ali jeste jedan od najboljih igrača i to govori veoma dobro o njemu i o načinu na koji se njegova karijera odvija prethodnih godina. I veoma sam srećan zbog toga što dobija omaž za to, što svi navijaju za njega, jer je to zaslužio i sjajan je igrač. Mislim da gradi veliku karijeru, ali ne znam da li je najbolji igrač. Za mene je sada jedan od najboljih igrača na svetu. A da li je najbolji na svetu... Možemo da sedimo ovde i da pijemo pivo, a uz to da zauvek pričamo o tome ko je najbolji.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading