ODUŠEVLJEN NEJPIROM, TEODOSIĆEM, GIEDRAITISOM Bek Žalgirisa pričao o Zvezdinim novajlijama pred duel u Kaunasu

10:20 | 12-10-2023

Košarka 0

Naz Mitro-Long otkrio i koji igrač Crvene zvezde se nalazi u njegovom "Fantazi" timu

Naz Mitrou-Long
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 časova gostuju Žalgirisu u okviru drugog kola Evrolige, i žele nastavak pobedničke serije od početka sezone. Uoči toga, bek Žalgirisa Naz Mitru-Long rekao je za Meridian koliko poštuje Zvezdine pridošlice, a pogotovo Šabaza Nejpira sa kojim je veliki prijatelj.

BILO JE POMALO ČUDNO LETO Hanga zagolicao maštu "delija"

-Već na tom susretu videli smo koliku dubinu imaju u rosteru. Tim im je izuzetno izbalansiran i na spoljašnjim, ali i na unutrašnjim pozicijama, nekoliko odličnih šutera i plejmejkera. Najveći utisak,ako govorimo o toj utakmici na mene je ostavio Rokas Gedraitis. Mislim da je među najboljim šuterima u Evropi. Njegova visina, brz izbačaj, način na koji koristi spejsing, zaista je u pitanju poseban igrač.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Čak i pre utakmica koje smo igrali prošle sezone, kao i godinu dana pre toga znao sam kakav je igrač Miloš (Teodosić). Veoma poštujem način na koji igra. Teo vidi sva dešavanje na parketu, što se tiče dodavanja u tom segmentu je među najbolji igračima na svetu, uvek razmišlja 2-3 koraka unapred. Njegov pogled na igru je drugačiji nego kod drugih ljudi.

ISTINA JE SAMO JEDNA Zvezda se oglasila zbog rastanka sa Nemanjom Bjelicom

Bek Žalgirisa otkrio je da se plejmejker Crvebne zvezde Šabaz Nejpir nalazi čak i u njegovom "Fantazi" timu, te da je i to pokazatelj koliko su dobri i koliko ga poštuje

-Nejpir mi je jedan od najboljih prijatelja, često i razgovaramo. Čak i on kaže da način na koji Teodosić vidi dešavanja na parketu je jedinstven, imam samo poštovanje i reči hvale za način na koji igra. Bliski smo skoro kao da smo braća. Pričamo svaki dan, on je neko ko igra na najvišem nivou još od srednje škole, preko koledža potom u NBA-u na najvećoj pozornici. On je neko ko uvek daje sve od sebe kako bi došao do pobede, na primer njega sam i izabrao kao plejmejkera u mom Fantazi timu – to vam pokazuje koliko poštovanja imam prema Šabazu.

 

 

Za više sportskih infiormacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading