TOLIKO JE PROKLETO DOBAR Bivši NBA šampion poručio: Janis ni blizu Jokiću

16:15 | 13-10-2023

Košarka 0

Nekadašnji NBA košarkaš Brajan Skalabrin nema dilemu ko je najbolji košarkaš na svetu

Nikola Jokić
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Nakon što je ESPN objavio listu 10 najboljih košarkaša u NBA ligi, a Nikoli Jokiću dodeljeno drugo mesto iza Janisa Adetokumba, pojavio se veliki broj komentara i reakcija. komentar na to je imao i nekadašnji NBA šampion koji je sa Seltiksima osvojio titulu 2008. godine- Brajan Skalabrin.

TEJTUMOVA LISTA BEZ JOKIĆA Amerikanac ne vidi ono što svi vide

-Razlika je najveća još od one između Lebrona i sledećeg najboljeg igrača 2011. godine. Bila je ogromna razlika tad, iako je Derik Roz bio MVP te godine, mislim. Bron je očigledno bolji igrač.

On smatra da je razlika između Jokića i svih ostalih nemerljiva, pogotovo kada se pogleda doprinos koji donose svom timu.

-Mislim da je ta razlika i kod Jokića velika. Pogledajte šta je uradio sa tim timom prošle godine. Radi sve. Znam da defanzivno nije kao Janis sa blokadama i svim tim stvarima, ali ima solidno defanzivno pozicioniranje. Uvek je na pravom mestu. Tip je toliko prokleto dobar, da ne mogu da razumem kako razlika trenutno nije velika. To može da se promeni ove godine, nikad se ne zna. Ali sada, nakon onoga što smo videli prošle godine – nije ni blizu.

 

 

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading