EKIPA SAŠE OBRADOVIĆA U DUBOKOJ KRIZI Virtus ponizio Monako u Kneževini

21:20 | 13-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Virtusa ostvarili su prvu pobedu ove sezone u Evroligi, pošto su u drugom kolu savladali Monako u gostima 83:59

Saša Obradović
EPA-EFE/Miguel Angel Polo

Monako dobija mečeve u francuskom šampionatu, ali ovaj tim je pravljen da napadne vrh Evrolige. A to trenutno izgleda veoma daleko. Šta više, posle dva kola prošlosezonski učesnik fajnal fora još nema pobedu. 

A posebno može Sašu Obradovića da zabrine ovaj svežiji poraz. Virtus koji je u prvom kolu protiv Žalgirisa pokazao brojne slabosti, delovao je u Kneževini kao NBA tim. Od početka je ekipa iz Bolonje vodila, u jednom trenutku bilo je i +27 (79:52) i na kraju ekipa iz Bolonje ostvarila je potpuno zasluženu pobedu.

LUKA MITROVIĆ ISPISAO NOVE STRANICE ISTORIJE KLUBA Ovo što je košarkaš Zvezde uradio pošlo je za rukom samo četvorici igrača pre njega

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Kod pobednika Lundberg je bio najefikasniji sa 14 poena, Belineli je zabeležio 13 poena, Šengelija i Smit po 12, dok je Ognjen Dobrić meč završio sa devet poena uz po dva skoka i asistencije. Na drugoj strani kao po običaju najefikasniji bio je Maik Džejms sa 14 poena, ali je većinu postigao u prvom poluvremenu.

Monako u duplom kolu čeka prvo u sredu gostovanje Crvenoj zvezdi u Areni, a potom dva dana kasnije dočekuje Albu. Virtus sa druge strane oba meča igra u Bolonji, prvo u sredu protiv Albe, a potom u petak protiv Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: 

Za sve sportske informacije, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading