NIJE SVE BILO DO NAS Nedović otkrio razlog poraza u Kaunasu

07:50 | 14-10-2023

Košarka 0

Bolan poraz crveno-belih

Nedović
Alo/Marko Metlaš

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da je kombinacija raznih faktora odlučila u meču sa Žalgirisom.

Litvanski tim je posle velikog preokreta u četvrtoj četvrtini slavio rezultatom 79:74.

- Ovo je možda i najzahtevnija utakmica u sezoni. Žalgiris je zaista čvrsta ekipa i ne odustaju nikada. Bukvalno do poslednjeg minuta. Mnogo mi je krivo što smo izgubili. Mislim da smo odgovorili na njihovu čvrstinu i agresivnost, kontrolisali manje-više utakmicu 35 minuta i onda opet tih zadnjih pet minuta - rekao je Nedović i dodao:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

- Nije tu sve bilo do nas, ulazili su im neki šutevi iz pada, pa onda lopta odskače po obruču… Pravili smo i mi naše greške, ali nisam video da se neko nije borio iz naše ekipe. Ostaje žal, teško je igrati ovde, ali idemo dalje.

Smatra da je Zvezda ranije trebalo da prelomi meč.

- Kombinacija svega, kada treba da prelomimo utakmicu i odradimo sve što je do nas, onda se dogode ti njihovi šutevi koje sam spomenuo. Onda čovek šutne iz pada i da koš, a oni dobijaju samopouzdanje. Sudijski kriterijum se promeni, oni dozvole u zadnjoj četvrtini tuču koja se ne vidi golim okom, ali to je stvarno mnogo teško igrati. Baš je naporno, njihova tri ili četiri igrača se stalno zaleću na skok u napadu, uvek traže tu igru leđima za Ulanovasa. Za nas niže igrače, to je jako iscrpno. Borili smo se i dali sve od sebe, ali jednostavno ponekad moraš da priznaš da su zaslužili - istakao je Nedović.

Zvezda naredni meč igra sa Monakom u sredu u Beogradu.

Za sve sportske informacije, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading