IVANOVIĆ PRED GOSTOVANJE U ČAČKU Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog meča u Kaunasu

16:30 | 14-10-2023

Košarka 0

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović kaže da će njegova ekipa nedeljni meč protiv Borca u ABA ligi morati da odigra angažovano

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Ivanović je, takođe, istakao važnost dobre odbrane, u nastojanju da se upiše pobeda u regionalnom prvenstvu. 

-Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo juče igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja - rekao je Ivanović, prenosi klub. 

-Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bismo došli do bodova - dodao je trener Zvezde.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Košarkaši Crvene zvezde sinoć su izgubili u Kaunasu od Žalgirisa u Evroligi, a već sutra od 18.00 ih očekuje gostovanje čačanskom Borcu u okviru trećeg kola ABA lige.

IMAJU MOŽDA NAJBOLJI TIM IKADA Kapiten Borca uoči duela sa Crvenom zvezdom u Čačku

-Noćas smo stigli iz Kaunasa, danas odradili trening oporavka, a već sutra imamo novu utakmicu koja neće biti uopšte laka - rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

-Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu - dodao je on.

Obe ekipe su novu sezonu u regionalnom takmičenju počele sa dve pobede - Zvezda trijumfima nad Igokeom i Cedevita Olimpijom, a Borac pobedama nad Cibonom i Megom. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading