DVA LICA PARTIZANA Obradović: Počeli smo neodgovorno

08:46 | 15-10-2023

Košarka 0

Crno-beli posle preokreta savladali Cibonu

Željko Obradović

Košarkaši Partizana savladali su Cibonu sa 96:67 u okviru trećeg kola Admiral Bet ABA lige.

Na poluvremenu je bilo 42:36 u korist Cibone, ali su crno-beli u nastavku dodali gas i ipak ubedljivo slavili.

- Počeli smo neodgovorno, ali je ulazak na parket Pantera i Nanelija preokrenuo je tok meča. Zahvalio sam se, oni su ti koji su uneli pozitivnu energiju. Najvažnija je pristojna minutaža, niko nije bio previše vremena na parketu. Statistički, Balša preko 20, svi ostali ispod i Ognjen, koji je imao problema pred prošlu utakmicu, pa nije ni bio sa ekipom u hali u Vilerbanu. Cibona je odigrala dobro prvo poluvreme, a mi prilično dobro drugo - rekao je Obradović posle meča.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Cibona kao klub preživljava najteže trenutke u istoriji, situacija među "cibosima" je vrlo teška, a trener Partizana im je poželeo da što pre prevaziđu ono što im se dešava.

- Hvala svim ljudima koji su došli na utakmicu i vodili ekipu, ponovo lepa atmosfera. Košarkaškom klubu Cibona želim sve najbolje. Ekipa koja ima tradiciju, vrhunske rezultate, dvostruki su prvaci Evrope, osvajači Kupa Kupova, i žao mi je što s enalaze u ovoj teškoj situaciji. Voleo bih da što pre izađu iz nje i da neko prepozna šta je klub i da se pomogne, da se što pre vrate tamo gde zaslužuju - poručio je Obradović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading