IGRAJU MODERNU KOŠARKU, TEŠKU ZA BRANJENJE Ivanović kratak i jasan nakon pobede u Čačku

20:15 | 15-10-2023

Košarka 0

Crveno-beli su zabeležili treću pobedu u ABA ligi

Duško Ivanović
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bg

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Borac nakon neizvesnog meča u Čačku 93:87 i tako ostali neporaženi u Jadranskoj ligi. Iako je Zvezda ceo meč bila u vođstvu, i možda rezultat koji su crveno-beli kontorlisali ne govori tako, viđen je pravi spektakl u Dvorani kraj Morave.

Bio je Borac u igri 36 minuta i nije dao Crvenoj zvezdi da ode na osetniju prednost.Ipak, Zvezda je upisala važnu pobedu na krilima sjajnog Rokasa Giedraitisa ali pre svega Šabaza Nejpira koji je bio tu da pogodi kad je trebalo i ne dozvoli Borcu totalni egal.

Nakon meča, Duško Ivanović nije dužio na konferenciji i pohvalio je igru Čačana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Težak meč mislim da smo imali protiv jedne izuzetno dobre ekipe. Čestitam Borcu, zaista igraju jednu atipičnu, modernu košarku, dosta brzu, tešku za branjenje. Imali smo prednost tokom čitave utakmice, tako da mislim da smo zasluženo pobedi.

Crvenu zvezdu sada očekuje duplo kolo u Evroligi, u sredu će dočekati Monako od 20:00 u Štark Areni, a zatim putuje u Bolonju gde će u petak od 20:30 igrati sa Virtusom.U sledećem kolu ABA lige crveno-beli će se sastati sa FMP. 

Sa druge strane, Borac naredne nedelje gostuje Splitu.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading