BARCOKAS POTVRDIO, OLIMPIJAKOS POJAČAN DOČEKUJE PARTIZAN Važan igrač se oporavio pred duel sa crno-belima

19:30 | 16-10-2023

Košarka 0

Imao je veliki problem Olimpijakos sa provredama već od starta sezone

Jorgos Barcokas
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Pred nama je duplo kolo Evrolige tokom kojeg će Partizan u sredu od 18:30 dočekati Barselonu u Štark Areni, a zatim putuje na megdan grčkom Olimpijakosu.

Olimpijakos od početka sezone ima velikih kadrovskih problema, budući da nakon derbija sa Panatinaikosom u Evroligi nije mogao da računa na Najdžela Vilijamsa Gosa, Šakila Mekisika i Luka Sikmu.

Olimpijakos će pre nego što ugosti Partizan u četvrtak, gostovati Armaniju. Pred ovaj duel trener crveno-belih iz Pireja obradovao je navijače i najavio povratak najvažnijeg za tim od onih koji su odsutni- Luka Sikme.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Sikma će biti među 12 igrača za meč protiv Armanija u Milanu. On je počeo da trenira, biće u timu za naredna dva meča u Evroligi.

Luk Sikma stigao je kao veliko pojačanje iz Albe tokom ovog leta sa zadatkom da zameni MVP-a prošlogodišnje Evrolige, Sašu Vezenkova. Dugo je Olimpijakos tražio rešenje i zamenu za sjajnog Bugarina, čekao Nikolu Mirotića koji je bio primarna želja za zamenu Vezenkovu, da bi na kraju odluka pala na dugogodišnjeg najboljeg igrača Albe iz Berlina.

Jasno je da će crno-beli u četvrtak doći pojačanom Olimpijakosu, mada je i dalje neizvesno kada će se na teren vratiti Najdžel Vilijams Gos i Šakil Mekisik.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading