BITNO JE DA NE IZGUBIMO DVA MEČA ZAREDOM Hanga pred duel sa Monakom

15:20 | 17-10-2023

Košarka 0

Košarkaši Crvene zvezde sutra će dočekati ekipu Monaka od 20 časova u Štark Areni

Adam Hanga
KK Crvena zvezda

Crvena zvezda se nalazi u nešto boljoj poziciji od Monaka pred ovaj duel pošto ima po jednu pobedu i poraz, dok ekipa Saše Obradovića i dalje juri prvu pobedu u Evroligi.

DUŠKO IVANOVIĆ NAJAVIO SPEKTAKL PROTIV MONAKA Nismo se spremali za Kembu Vokera, spemali smo se za ekipu

Hanga je pred ovaj duel istakao da ne želi da se dogodi da ekipa izgubi dve utakmice za redom , nakon teškog poraza u Kaunasu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Očekuje nas teška utakmica, igramo protiv kluba koji je bio na Fajnal-foru prošle godine i svi znamo njihove kvalitete, ima veliki individualni kvalitet, mnogo igrača mogu da igraju jedan na jedan, mnogo igrača može da odluči utakmicu. Ostali su sa praktično istim sastavom kao prošle sezone, nisu počeli sezonu dobro jer imaju 0-2, moraju da pobede. To je lepota evroligaškog takmičenja – da je svaka utakmica bitna. I za nas je važna utakmica, bitno je da ne izgubimo dve utakmice zaredom.

Osvrnuo se na prvu napadačku opciju Monaka- Majka Džejmsa.

-Bio mi je saigrač u Baskoniji dve godine, to je tip koji može veoma lako da uđe u ritam, moramo da otežamo njegov posao što je više moguće, ali to je timski rad na kraju. Moraš da uđeš snažno protiv njega, a izuzetno ga je teško zaustaviti.

I dalje je  neizvesno da li će i kada debitovati najveće pojačanje Monaka Kemba Voker. Navodi su bili da bi mogao da debituje baš u Beogradu protiv Crvene zvezde. Hanga je prokomentarisao i loš start Monaka u Evroligi.

-To je njihov problem, moramo da igramo našu igru, moramo da odbranimo domaći teren. Igrači koji su bili NBA Ol-star daju dodatni kvalitet, ali ih nismo videli kako igraju svi zajedno, a i samo je jedna lopta na terenu.

-Dan za dan, trening po trening pokušavamo da shvatimo šta je najbolje za nas, svi pokušavamo da pronađemo šta funkcioniše za nas, osećamo se loše zbog poraza u Kaunasu. Moramo da pobedimo, ali imali smo osećaj da kontrolišemo igru i da imamo opcije da dobijemo, to je veoma teško sada. Ali, na kraju nadamo se da možemo da učimo iz ovakvih grešaka i da pobeđujemo u ovakvim mečevima- rekao je Adam Hanga.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading