TO ME JE UVREDILO Atamana pogodilo kada je trener Efesa ljubio ruku Obradoviću

17:15 | 17-10-2023

Košarka 0

"Zaista bi trebalo da postoji neko poštovanje"

Ergin Ataman
EPA-EFE/L. Rico

Ovog leta je na upražnjeno mesto trenera Efesa, kada je otišao Ergin Ataman, došao Erdem Džan. Ataman je na kraju prethodne sezone prešao u grčki Panatinaikos, a zatim je Efes dugo tragao za zamenom. Odluka je pala na bivšeg trenera Turk Telekoma, sa kojim je stigao do finala Evrokupa.

-Mi treneri imamo tu nesreću, uhvate nas kada kažemo nešto što ne mislimo. Pozvao me je posle i rekao da nije tako mislio, a rekao sam mu da ne brine i da se samo koncentriše na sebe. Napomenuo sam mu: ’Budi svestan da si u jednom od najvećih klubova u Evropi, i budi svoj.

Pomenuo je Ataman i potez svog naslednika na klupi Efesa, kada je Džan poljubio ruku Željku Obradoviću uoči susreta Partizana i Efesa na tradicionalnom turniru u Atini, tokom pripremnog perioda, pre početka sezone. Kaže da mu je to malo zasmetalo.

-Nije me to uznemirilo. Kao Efesovog navijača, to što je Erdem Džan javno poljubio ruku trenera rivalskog kluba, to me je malo uvredilo. Zaista bi trebalo da postoji neko poštovanje. Na primer, veoma poštujem Ajdina Orsa, ali ne bih mu u javnosti poljubio ruku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading