EVO KAKO IZGLEDA JOKIĆEV PRSTEN Mišljenja su podeljena, a njegova vrednost ide i preko 100.000 dolara

11:24 | 21-10-2023

Košarka 0

Navijači su na društvenim mrežama istakli da je ovo možda i jedan od slabije odrađenih prstenova po dizajnu u poslednjih nekoliko godina

Nikola Jokić
Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Za tri dana počinje NBA sezona, a samim tim se bliži i momenat kada će Nikola Jokić zajedno sa ostalim košarkašima Denver Nagetsa dobiti svoje zasluženo prstenje za osvajanje titule prošle sezone.

Kao po običaju, izgled prstena se krio do poslednjeg momenta od javnosti, a konačno su isplivale slike kako izgleda ovaj skupoceni komad nakita koji će pripasti našem najboljem košarkašu i dvostrukom MVP-ju NBA lige. 

OVO JE TOP 10 LISTA Jokić jedan od najplaćenijih košarkaša u NBA ligi

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Prsten vredan preko 100.000 dolara prema preliminarnim procenama optočen je zlatom i dijamantima, a u centralnom delu nalazi se grb Denver Nagetsa, takođe pozlaćen sa natpisom "World Champions" (svetski šampioni).

Sa strane će pisati prezimena košarkaša i njihovi brojevi na dresovima. Zanimljivo je da je u okviru samog broja 15 koji je nosio Nikola Jokić postavljeno i tačno 16 dijamanata, a još veliki broj njih nalazi se po samom rubu, pa se može reći da će košarkaši Denvera da "šljašte" pred svojim navijačima protiv Los Anđeles Lejkersa u noći između utorka i srede.

Druga strana prstena ovekovečila je rezultat finalne serije protiv Majamija, koju je Denver dobio sa 4-1, a isto tako se tu nalazi i ugraviran trofej namenjen šampionu NBA lige. 

Navijačima se, ipak, prsten ne dopada i smatraju da je dizajn jedan od gorih u poslednjih par godina. Neki su ga uporedili sa čuvenom igračkom "bejblejd", a mnogi su se prisetili onog koji je pripao Milvoki Baksima koji su imali čak 400 dijamanata na njemu.BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading