NAPRAVILI SU DOBRU EKIPU SA MLADIM IGRAČIMA Željko Obradović najavio gostovanje Megi

15:35 | 22-10-2023

Košarka 0

Crno-beli jure četvrtu pobedu u regionalnom takmičenju

Željko Obradović
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana u ponedeljak kasno uveče od 20.00 časova gostuju ekipi Mege u poslednjem meču 4. kola ABA lige, što će biti poslednja provera pred večiti derbi sa Crvenom zvezdom u Evroligi.

Crno-beli imaju 3-0 u ABA ligi, pa se trener Željko Obradović nada nastavku te serije, ali napominje da protiv Mege neće biti lako.

- Igrali smo sa Megom na ABA Superkupu u Podgorici i bila je veoma dobra ukakmica. Ponovo su napravili zanimljivu ekipu sa mladim igračima, koji su želji dokazivanja i koji će igrati sa najvećom mogućom motivacijom. Na nama je da budemo na makar istom nivou motivacije i da odigramo dobru utakmicu u ABA lige - rekao je Željko Obradović, trener Partizana.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

MOJI IGRAČI ĆE PRIHVATITI IZAZOV Trener Mege uoči duela sa Partizanom

Komentarisao je i činjenicu da je Partizan propustio lepu priliku da dođe do trijumfa u Pireju i da tako daleko raspoloženiji zaigra sutra u Hali sportova "Ranko Žeravica".

- Nema smisla da se bavimo time, treba uvek da analizirmao nas i naše greške i odatle treba sve da počne i da se završi. Mnogo je bitno da se posvetimo nama samima i greškama koje smo mi pravili - rekao je trener Partizana.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading