LEGENDARNI KOŠARKAŠ NAJAVLJUJE Ivanović pred novim angažmanom?

16:15 | 24-10-2023

Košarka 0

Deluje da neće biti potrebno puno vremena Dušku Ivanoviću da pronađe novi klub i to u Evroligi

KK Crvena zvezda
EPA-EFE/Georgia Panagopoulou

Bivši košarkaš Baskonije Mirza Teletović zagolicao je maštu košarkaškoj javnosti novom objavom na Instagramu. Crvena zvezda je pre tri dana otpustila doskorašnjeg trenera Duška Ivanovića, a deluje da je crnogorski strateg pred novim angažmanom.

NAVIJAČI ZVEZDE U TRANSU Sferopulos se opet oglasio na Tviteru, "delije" oduševljene

Naime, legendarni košarkaš objavio je fotograjiu iz perioda kada je nastupao za Baskoniju, a istu trenirao Duško Ivanović. Opis ispod fotografije "Spremni smo" dodatno je navela na sumnje da je Ivanović već pronašao novi klub.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 

 

Iste večeri kada je Crvena zvezda objavila oprekid saradnje sa Duškom Ivanovićem, španska "Marka" je objavila tekst u kojem je navela da bi baš Ivanović mogao da zameni Đoana Penjaroju na klupi Baskonije, koji je zbog loših rezultata na početku sezone pred otkazom.

Ipak, on je nakon poslednjeg poraza Baskonije u domaćem šampionatu (ACB ligi) metaforički izjavio da od rastanka sa Baskonijom nema ništa, bar ne za sada, a s obzirom na to kako španski evroligaš izgleda na početku sezone, očekivano je i da u Vitoriji uskoro dođe do prekida saradnje.

Svakako, gde ima dima,ima i vatre, pa se očekuje da Ivanovića uskoro gledamo na mestu gde je beležio najveće uspehe kroz trenersku karijeru.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading