DOŠAO, POBEDIO PARTIZAN, PA ODLAZI? Miško Ražnatović otkrio kakvo interesovanje vlada za bivšeg igrača Partizana

17:00 | 24-10-2023

Košarka 0

Nikola Janković pre dve nedelje pojačao je Megu, a sada bi već mogao da je napusti

Miško Ražnatović
Alo/ Marko Metlaš

Košarkaši Mege priredili su sinoć u Hali sportova "Ranko Žeravica" ogromno iznenađenje pobedivši Partizan u okviru četvrtog kola ABA lige.

Megina "deca" pružila su neverovatnu partiju i to od prvog do poslednjeg minuta utakmice, a iskustvom ih je predvodio Nikola Janković koji je u prelomnim trenucima meča postigao važne poene iz preteške pozicije, i tako ekipi doneo mirnoću kada se Partizan potpuno vratio u meč.

VRATILO NAM SE ZA SVE Barać blista posle neverovatne pobede Mege

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

 Protiv Partizana imao je zapaženu partiju sa sedam poena i pet skokova. Ono što je još bitnije za ekipu Marka Baraća je da je Mega ostvarila dve pobede sa njim u ekipi, dok je takođe izgubila dva susreta bez njega.

Sada ga je javno na Tviteru pohvalio i Miško Ražnatovuić, prvi čovek Mege, a deluje da bi mogao da ode i brže nego što je došao.

NIKAD JAČE REČI Partizan bi propao bez Željka Obradovića

-Mega bez Nikole Jankovića, koji ima otvoreni ugovor sa klubom, ima 0-2. Sa njim 2-0! Bivši MVP ABA lige je okrenuo sezonu za Megu i mnogo pomogao klincima. Njegov prosek je 11,5 poena i 4,5 skokova. Već ima mnogo interesovanja za njega- napisao je Ražnatovićna Tviteru.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading