ZVANIČNO Dovodio se u vezu sa Zvezdom, a sada ima novi klub

19:30 | 24-10-2023

Košarka 0

Nudio se Crvenoj zvezdi preko društvenih mreža

aleksej šved
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Ruski košarkaš Aleksej Šved novi je igrač kineskog Šansi Lungsa, objavio je njegov menadžer Obrad Fimić. Nekadašnji najbolji strelac Evrolige potisao je ugovor na godinu dana sa novim klubom.

-Nova država, novo prvenstvo. Mnogi poznati igrači igraju u Kini, a tu je i prilično kratka sezona koja se završava krajem februara, početkom marta. Nakon toga možete da se odmorite ili potpišete ugovor za doigravanje u nekom od evropskih prvenstava. Tako da je Kina dobra opcija sa svih strana.objavio je Fimić.

Tokom leta, iskusni ruski košarkaš dovodio se u vezu sa Crvenom zvezdom, toliko da su neki tvrdili da je posao završen, ili da je bar blizu. Takođe je i sam Šved umeo u nekoliko navrada da raspameti navijače Crvene zvezde komentarima na "Instagramu" vezano za njegov potencijalni prelazak u Beograd, toliko da se čak i nudio. Ipak, sve je ostalo samo na tome.

Do sada u karijeri Šved je igrao za Himki, CSKA, Minesotu, Filadelfiju, Hjuston i Njujork nikse.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading