ALEKSA I TEO SPREMNI ZA DERBI Našli se među igračima sa najboljim učinkom u ABA ligi

20:00 | 24-10-2023

Košarka 0

Avramović je bio najbolji skorer, a Teodosić se istakao u asistencijama

Aleksa Avramović
Marko Metlaš/Alo!

ABA liga je tradicionalno nakon odigranog četvrtog kola istakla košarkaše koji su imali najbolji učinak po kategorijama postignutih poena, skokova, asistencija i ukradenih lopti. Na listi su se našla i dva igrača večitih rivala.

Najbolji poenter je tako bio Aleksa Avramović, koji posle meča sa Megom nije imao razlog za osmeh na licu pošto je njegov tim izgubio autokošem Uroša Trifunovića. Sjajni Aleksa je meč završio sa 26 poena i niko u ovom kolu nije imao više.

VUČIĆ POSLAO JAKU PORUKU KOŠARKAŠIMA Na Olimpijskim igrama možemo da se borimo sa Amerikancima za zlato

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Sa druge strane, magični Miloš Teodosić iz Crvene zvezde je bio daleko najbolji asistent, pošto je na gostovanju FMP-u u Železniku stigao da upiše deset podeljenih lopti.

Kada je reč o najboljem skakaču kola, Šon Džons iz Cedevita Olimpije uspeo je da se domogne čak 15 lopti na meču protiv Igokee, dok su po ukradenim loptama Obri Dokins, Džavon Frenklin, Nikola Đurišić i Di Džej Stjuart imali podjednako brze ruke i uspeli da ukradu po tri lopte.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading