ĐORĐEVIĆ SELEKTOR "AZURA"? Mediji u Italiji smenjuju Poceka i najavljuju tektonske promene

18:00 | 25-10-2023

Košarka 0

Nako što je doživela neuspeh na poslednje odigranom Mundobasketu, reprezentacije Italije bi mogla da pretrpi promene, i to kakve...

ĐORĐEVIĆ SELEKTOR "AZURA"? Mediji u Italiji smenjuju Poceka i najavljuju tektonske promene
Marko Metlaš/ Alo

Novinar italijanske "La Stampe" veruje da će doći do promene selektora njihovog nacionalnog tima, s obzirom da Poceko neće moći maksimalno da se posveti na dve strane, pa se očekuje da Italijani uskoro nažu novog selektora.

Kao moguće opcije za njegovu zamenu, spominju se sadašnji selektor Kine i srpski trener Aleksandar Saša Đorđević, kao i doskorašnji trener Virtusa iz Bolonje Serđo Skariolo, kojem za 10 meseci ističe ugovor sa Španijom.

Poznato je da predsednik Košarkaškog saveza Italije Đani Petrući izuzetno ceni Đorđevića i bez sumnje bi on mogao da bude prvi kandidat za klupu "Azura".

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading