LITVANAC ODUŠEVLJEN BEOGRADOM Svi pričaju o derbiju, ovde je košarka na svakom uglu

18:40 | 25-10-2023

Košarka 0

Nije mu dugo trebalo da oseti i srpsko gostoprimstvo

Nedović i Panter
Alo/Marko Metlaš

Čitava Evropa čeka duel između Partizana i Crvene zvezde u okviru 5. kola Evrolige, a interesovanje za utakmicu je ogromno. To govori i činjenica da su litvanski novinari stigli u srpsku prestonicu, kako bi ispratili ovaj meč. 

Radi se o novinarima "BasketNewsa", poznatom Donatasu Urbonasu, koji je ujedno trenutno i jedan od najboljih košarkaških novinara u Evropi. 

EVROLIGA SE PRISETILA NEDOVIĆEVE TROJKE Ne prestaju najave za novi "večiti" derbi

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Ovo nije prvi put da Urbonas stiže u Beograd, pošto je i ranije pratio večite derbije ova dva kluba, dok je sada ostavio i jednu opasku vezanu za Beograd, ali i generalno zemlju Srbiju. 

On je doslovno rekao da je Srbija zemlja košarke.

- Samo stvari u Beogradu... Konobar nas je prepoznao i pitao o predikciji za meč Partizana i Zvezde, nakon što je pohvalio rad našeg portala BasketNews. Dok smo bili u restoranu, drugi konobar je video da proveravam profil Šabaza Nejpira i na Evroligi i odmah se našalio da misli da će promašiti svaki šut sutra (na derbiju). Ovakve košarkaške stvari se događaju na svakom uglu ovde u Srbiji - napisao je Urbonas. 

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading