"SIGURNO ĆE IMATI REAKCIJU ZBOG NOVOG TRENERA" Anđušić veruje u pobedu protiv Zvezde

21:45 | 25-10-2023

Košarka 0

"Drago mi je što je prvi derbi pred našim navijačima"

Danilo Anđušić
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaju se sutra u okviru petog kola Evrolige, a domaćin je Partizan od 18:30 u Štark Areni. Pred duel pričao je i Danilo Anđušić.

-Ne treba mnogo trošiti reči, svi znamo šta nas očekuje i koliko je to važna utakmica za nas, za naše navijače… Znamo šta derbi nosi, svi jedva čekamo utakmicu. Očekuje nas sigurno jako težak meč, verujem da ćemo imati sjajnu podršku navijača i da ćemo doći do važne pobede.

Partizan kao i Crvena zvezda sutra traći drugu pobedu u najelitnijem evropskom takmičenju.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Ne znam da li je teže ili lakše, ali uvek je lepše igrati pred našim navijačima. Drago mi je što je prvi derbi pred našim navijačima. Želimo da se prikažemo u pravom svetlu, odigramo dobru utakmicu i na kraju dođemo do pobede. Naravno, bez obzira što je derbi značiće nam potencijalna pobeda za nastavak takmičenja.

Crvena zvezda je u prethodnoj nedelji promenila prvog trenera, a sutra će biti i debi Janisa Sferopulosa na klupi Crvene zvezde u Evroligi.

-Sigurno će imati rekaciju pogotovo u ovim prvim danima i igrači će biti motivisani da se pokažu pred novim trenerom. Sigurno da će biti maksimalno motivisani i spremni, pogotovo što je prva utakmica za njihovog trenera u Evroligi večiti derbi.

Smatra da će i dosadašnji rezultatai i "kriza rezultata" uticati na obe ekipe u sutrašnjem duelu.

-Moguće da ima, mi ne gledamo previše na to. Sezone je duga ima dosta utakmica, ne razmišljamo koji smo na tabeli. Gledamo da pobedimo svaku utakmicu i odbranimo domaći teren, pogotovo protiv Crvene zvezde.

Na pitanje da li su stranci spremni za ono što derbi nosi i da li su im pričali o sutrašnjoj utakmici, rekao je da nema puno novih kojima treba da se objašnjava šta je "večiti derbi".

-Jesmo, kao i uvek smo pričali. Nema puno novih ove godine, pa i nije bilo puno priče. Sami su svesni šta utakmica donosi, osećaju i oni težinu van terena.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading