JOKIĆ NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA "Dok Nikola nije na terenu nada postoji, kada se vrati, mrtvi ste"

13:19 | 26-10-2023

Košarka 0

Nova je sezona ali su navike iste, Nikola Jokić nastavlja da dominira NBA ligom

Nikola Jokić
AP/Wilfredo Lee

Džej-I Stiks i Trej Kerbi, momci iz popularnog podkasta "No Dunks" su uvereni- Nikola Jokić će osvojiti i treću MVP titulu

.-To je samo jedna utakmica, ali – Nikola Jokić će osvojiti svoju treću MVP titulu. To je možda preterana reakcija, ali ovo je verovatno istina. Pokušavao sam da smislim analogiju za Nikolu Jokića. Način na koji on samo stalno proizvodi i akumulira statistiku je neverovatan. Mislio sam, ili je on ljudski metronom, znaš, samo kuca. Dozvolite mi da promenim svoje mišljenje. Ili je možda kao lepljiva ruka. Znaš, ispustiš lepljivu ruku na zemlju i ne možeš da veruješ šta sve izvuče. Ponovo spustiš na zemlju, još više stvari. Kako je to moguće?

Jokić je zabeležio 106. tripl-dabl u karijeri i sada je na samo jedan iza Lebrona Džejmsa.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

-Lebron je pogodio trojku, mislim da je tad bila utakmica na tri poena. Jokić se vratio – sedam poena, pet asistencija u četvrtoj četvrtini. Sve dok je bio na terenu, nije bilo šanse da Nagetsi izgube. Mislim da je kasnije rekao: 'Osećao sam se kao da imamo kontrolu sve vreme'. To je zato što je on sve vreme imao kontrolu.

Džon Holinger je to prokomentarisao na Tviteru posle meča.

-Rekao je da je mnogo utakmica Nagetsa 'lažno blizu' (neizvesno, prim. aut), ovako, kao ona sinoć. Ne-Jokićeve minute će vam dati nadu, ali ako nemate vođstvo kada se Jokić vrati na parket u četvrtoj četvrtini – mrtvi ste. Tako se oseća u mnogim utakmicama Nagetsa, posebno kod kuće- rekao je bivši predsednik Grizlisa, Džon Holinger.

Za više sportskih informacijam, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading