SA SREĆOM! Prva pobeda dostojno zalivena: Darkovo krštenje u svlačionici

06:30 | 27-10-2023

Košarka 0

Reptorsi okupali Srbina, slaveći njegov trijumfalni debi na mestu glavnog trenera

Darko Rajaković
Printscreen/Instagram

 

Srbi u Kanadi - Toronto je upravo centar naše dijaspore - dobili su zemljaka za ponos.

Darko Rajaković AP/Nathan Denette
 

Ako već nisu, odsad će navijati za Reptorse. Gledaće Darka Rajakovića, bodriti ga, hvaliti se da je njihov, naš, čovek koji ispisuje stranice NBA istorije.

Toronto - Minesota AP/Nathan Denette
 

Srpski trener je posle devetogodišnjeg staža pomoćnika (Oklahoma, Finiks, Memfis) letos konačno dobio ugovor glavnog trenera u najjačoj košarkaškoj ligi. Opravdano, sudeći prema prvom meču. Darkov tim je pobedio Minesotu 97:94 pred 19.800 oduševljenih navijača u hali, što je potom moralo da se proslavi u svlačionici Reptorsa. Da se zalije kako dolikuje.

Darko Rajaković i Denis Šreder AP/Chris Young
 

Svetski prvak s nemačkom reprezentacijom Denis Šreder (najbolji s 22 poena) i družina su bukvalno okupali šefa, kome „krštenje“ nije smetalo. Naprotiv, uživao je u slavlju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toronto Raptors (@raptors)

- Pobeđivati je je*eno zabavno. Ali nije lako. A vi ste dali sve od sebe. Reći ću vam da niko od vas nije odigrao najbolju utakmicu sezone. Imamo mnogo prostora za napredak, i to je naš cilj. Držali ste se zajedno i došli smo do pobede. Sjajan posao - rekao je 44-godišnji Čačanin izabranicima, mokar do gole kože i srećan zbog trijumfalnog debija u NBA.

Komentari(0)

Loading