FILA NA KOLENIMA Strašan Lilardov debi za Milvoki

08:15 | 27-10-2023

Košarka 0

Milvoki je posle velike borbe uspeo da sruši Filadelfiju 118:117

Demijaln Lilard
AP Photo/Morry Gash

Bakse je predvodio Demijan Lilard, koji je na svom debiju postigao 39 poena i imao osam skokova i četiri asistencije.

On je ove sezone prešao u Milvoki posle 11 godina u Portlandu i postigao je najviše poena na debiju za Bakse od Terija Kamingsa, koji je 1984. godine ubacio 34 poena.

Lilard, koji je protiv Filadelfije postigao poslednjih 11 poena za ekipu, rekao je da je došao da bude deo pobedničkog tima i da se dobro uklapa.

"Definitivno je bilo drugačije. Bio sam u okruženju u kome sam dolazeći u halu, poznavao svakoga ko radi u toj hali. Kada izađem na teren pogledam okolo i prepoznajem navijače koji su tu iz godine u godinu. Bio sam u super poznatom okruženju. Sada se pomalo osećam kao da sam na gostovanju, kao da sam novi igrač, čak iako sam u ovoj ligi toliko dugo", naveo je Lilard.

Janis Adetokunbo pobedi je doprineo sa 23 poena i 13 skokova i postao igrač sa najvećim brojem postignutih poena iz igre za Bakse – 5.905, ispred Karima Abdula-Džabara, koji je ubacio 5.902 od 1969. do 1975.

Bruk Lopes postigao je 13 poena za Milvoki, Bobi Portis 10, a Dže Krauder devet poena.

U ekipi Filadelfije najefikasniji je bio Tajris Maksi sa 31 poenom uz osam asistencija, Džoel Embid dodao je 24 poena, sedam skokova i šest asistencija, a Tobajas Haris 20 poena i sedam skokova.

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading