URNEBESAN SNIMAK HEROJA PARTIZANA Avramović u kasne sate napravio kolaps u saobraćaju, sreli ga "grobari", a onda je nastao totalni haos (VIDEO)

12:30 | 27-10-2023

Košarka 0

Na društvenoj mreži "TikTok" isplivao je simpatičan snimak jedne zanimljive interakcije Alekse Avramovića sa navijačima Partizana nakon trijumfa u večitom derbiju

Aleksa Avramović
Printscreen

Ljubimac Grobara bio je apsolutni junak čudesnog trijumfa crno-belih u prvom ovosezonskom derbiju. Podsetimo, košarkaši Partizana u 5. kolu Evrolige posle velikog preokreta savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 88:86, a heroj pobede domaćeg tima bio je Aleksa Avramović koji je maestralnom igrom u poslednjoj deonici doneo crno-belima drugi trijumf u elitnom takmičenju i izazvao erupciju oduševljenja u krcatoj "Areni". 

Nakon meča ogromna euforija iz dvorane preselila se i na ulice naše prestonice. 

U kasne sate navijači Partizana snimili su Aleksu dok je vozio svoj automobil i nastao je delirijum. Otvorili su prozor na automobilu i dozivali svog heroja. Kada se Aleksa okrenuo, pali su u trans. Jedan od navijača molio ga je da im pošalje poljubac, a Aleksa im je na opšte oduševljenje ispunio želju. 

LEGENDARNI HRVAT O DERBIJU Ima hiljadu načina, ali zašto je ON ostao na klupi?

Pogledajte ovu simpatičnu scenu koja je ekspresno postala viralni hit. 

Podsetimo, derbi su obeležili i svađa Avramovića i Teodosića, povreda Kevina Pantera, ali i pogrešna procena navijača u prognozi heroja derbija.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading